Byvandring København

Oplev hovedstadens mange finurlige gader og stræder med vores arrangerede temature. Se hele overblikket over turene nedenfor.

Byvandring med den røde tråd

Firmaudflugt København

Grønt og bæredygtigt

Mad og drikke i København

De særlige kvarterer

Se alle byvandringer i København

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Byvandringer i København

Oplev nye sider af Danmarks hovedstad.

Tag med os på byvandring i København. I møder engagerede og passionerede guider med stor viden om og kærlighed til København. En byvandring handler om at gøre Danmarkshistorien levende med gode fortællinger og ukendte anekdoter.

Byvandringer om bordeller og bonede gulve

En byvandring er nøglen, der låser København op for jer. Med stort engagement fortæller vi om Københavnske skæbner fra bordellet til de bonede gulve. Det vrimler med sjove, dramatiske, skæve historier i byens charmerende gamle, smalle gader, i parker og på caféer.

Vi planlægger byvandringer i København ud fra temaer. Det kunne eksempelvis være markante kvinder i København, medicinsk historie eller krimihistorier fra byen. Se vores alle vores byvandringer her.

Byvandringer i København kan også handle om København som en ny, moderne og bæredygtig by, som byder på helt andre oplevelser. Vi tilbyder en lang række byvandringer med noget til enhver smag.

Tag kollegaerne med rundt i København

Har I siddet til seminar, konference eller møde det meste af dagen? En byvandring i København er et sjovt og anderledes indslag, inden I sætter jer til bords på en af byens mange gode restauranter.

Stræk benene og få frisk luft med nogle hyggelige og sjove anekdoter, I kan snakke om til middagen? En byvandring i København er en fælles oplevelse, hvor alle kan være med. Vi krydrer gerne byvandringen med quiz, hvis I gerne vil rystes lidt sammen på tværs af lande, afdelinger eller grupper.

Opdag jeres Københavnerkvarter

Hvis I vil blive klogere på det område, hvor jeres virksomhed ligger, planlægger vi gerne en byvandring i jeres del af København. Der er mange sjove og anderledes historier overalt i København – også i jeres nærområde. Og vi er vilde med at fortælle dem. Vi fortæller gladeligt gode historier for jer, men det vigtigste er, at I får den bedst mulige oplevelse, som I kan tage med jer videre. Måske får I endda lyst til at vende tilbage til en af vores andre byvandringer i København.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.