Mad og drikke i København

Kom med på tur, hvor den københavnske gastronomi og madkultur er det store omdrejningspunkt.
;

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Byvandringer om mad og drikke i København

Københavnerne har ændret spisevaner og drikkevaner i flere hundrede år. Kom med rundt og dyk ned i udviklingen og smagene.
Byvandringer med mad og drikke i centrum. Vi skruer helt op for fortællingerne om mad og drikke gennem tiden. Det er historier fra sild og grød over rød pølse og brun sovs til økogris og ramsløgspesto.

Vi vandrer i gaderne, hvor københavnerne har ændret spisevaner i flere hundrede år på grund af opfindelser som kødhakkeren og komfuret, men også hvor vi altid er blevet inspireret fra udlandets og indvandringens krydderier, farver og sammensætninger.

Madkulturens udvikling og byvandring med smagsprøver

Da grøden – den grå, mættende og klumpede ret – forsvandt, kom den igen med et pift og blev en hip kombination af det globale og det oprindelige.

Vi fortæller om det nye nordiske køkken, om tankerne bag det nordiske manifest, det lokale, det sæsonprægede og det rene, legende og eksperimenterende køkken. Bliv klogere på hvordan det har påvirket den danske madstandard fra udvalget i Netto til de mange Michelinrestauranter!

Øl- og vinkulturen fra middelalderen, renæssancen og op til i dag er også fornøjeligt pensum, når vi slentrer gennem historier om de ølbryggende munkes Gråbrødre Torv, den første spæde start på Carlsberg og adelens svar på Glühwein, længe inden afterski var opfundet.

Du skal selvfølgelig ikke vansmægte! Vi byder på smagsprøver både indenfor og udenfor.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.