Priser & services

Priser

Alle priser er vejledende og justeres efter deltagerantal, indhold og turens længde. Guidet tur ved max. 20 deltagere op til 2 timer:

Virksomheder: 3600 DKK

Større grupper: 3600 DKK

Uddannelsesinstitutioner (elever): 2000 kr.

Pris pr. time efter 2 timer: 450 kr.

Tillæg for brug af headsets (op til 20 stk.): 500 kr.

Tillæg for forberedelse er efter aftale

Tillæg for ture, der starter eller slutter uden for Københavns Kommune: 450 kr.

Helhedsløsninger – Vi arrangerer det hele!

Har I brug for en helhedsløsning, arrangerer vi også restaurantbesøget, smagsprøverne og transporten. Vi giver selvfølgelig et nyt justeret tilbud inden den endelige booking.

Fortælleaftener – Historier i glasset

Vi trækker gerne byvandringen indenfor i varmen. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed, eller vi arrangerer et lokale i samarbejde med jer.

Varighed: 1 – 1,5 time

 

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du en liste over ofte stillede spørgsmål
Her finder du en liste over ofte stillede spørgsmål
Kan I arrangere café eller restaurantbesøg under eller efter turen?

Kan jeg købe en enkeltbillet til en byvandring?

Jeg er kørestolsbruger, kan jeg tage med på byvandring?

Vi har bestilt restaurant til efter byvandringen

Kan I guide på andre sprog?

Hvad nu hvis det regner?

Laver I kun byvandringer?

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Københavnerture/Copenhagen this Way
CVR. nr.: 37594466
Mail: kontakt@koebenhavnerture.dk
Telefonnummer:
53258920

Betaling

Vi sender en faktura, når vi har modtaget en postadresse. Alle betalinger overføres til kontonummer: 2128 – 8983 917 438
Der er også mulighed for kreditkortbetaling inden turens start. Vær opmærksom på at det koster 1,95% af det samlede beløb i gebyr

Vi svarer dig hurtigt!
Sender du en forespørgsel på et arrangement, bestræber vi os på at svare samme dag.

FORTRYDELSESRET OG AFLYSNING:

Op til en uges varsel: Fuld returret og alle penge tilbageføres

Mellem 6 dage og op til 72 timer:  Vi beholder 25 % af prisen som afbestillingsgebyr

Mindre end 72 timer: Ingen returret

Reklamation

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelse med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre force majeure omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.
Hvis du vil klage over din guidede tur, skal du rette henvendelse til Københavnerture inden for 48 timer efter turens gennemførelse.

For næmere information om hvad gør vi med dine personlige oplysninger læs vores privatlivspolitik

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende ture, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.