Priser & services

Priser

Alle priser er vejledende og justeres efter om aktiviteten skal skræddersyes, deltagerantal, indhold og turens længde. Normalt er varigheden op til 2 timer:

10 – 20 deltagere: 3800 DKK

1 – 9 deltagere: 2900 DKK

Pris pr. time efter 2 timer: 500 kr.

Tillæg for brug af headsets: 59 kr. pr. stk

Tillæg for forberedelse: 500,- kr. pr time

Tillæg for forberedelse: 500,- DKK pr time

Tillæg for forberedelse: 500,- DKK pr time

Tillæg for quiz: 500,- DKK pr time

Tillæg for ture, der starter eller slutter uden for Københavns Kommune: 450 kr.

Helhedsløsninger – Vi arrangerer det hele!

Har I brug for en helhedsløsning, arrangerer vi også restaurantbesøget, smagsprøverne og transporten. Vi giver selvfølgelig et nyt justeret tilbud inden den endelige booking.

Fortælleaftener – Historier i glasset

Vi trækker gerne byvandringen indenfor i varmen. Vi Tilbyder fortælleaftener og vinsmagninger. Vi kommer ud til jeres virksomhed, eller vi anbefaler et lokale centralt i byen.

Varighed: 1 – 1,5 time

 

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du en liste over ofte stillede spørgsmål
Her finder du en liste over ofte stillede spørgsmål
Kan I arrangere café eller restaurantbesøg under eller efter turen?

Jeg er kørestolsbruger, kan jeg tage med på byvandring?

Vi har bestilt restaurant til efter byvandringen

Kan I guide på andre sprog?

Hvad nu hvis det regner?

Hvad er jeres handelsbetingelser?

Læs vores handelsbetingelser her

Laver I kun byvandringer?

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.