Vestre Kirkegård – Store bedrifter og mørke kapitler

Information

Varighed: 1 time og 45 minutter
Start: Indgangen til Vestre Kirkegård ved skulpturen
Slut: Indgangen til Vestre Kirkegård ved skulpturen
Antal: 1-9 deltagere: 2900 DKK
Pris: 10-20 deltagere: 3800 DKK
Tilvælg quiz 500 DKK

Danmarks største kirkegård

Vestre Kirkegård er Københavns og Danmarks største kirkegård. Alt er stort på Vestre Kirkegård. Kirkegården er stor. Monumenterne er store. Historierne er endnu større. Det er noget af en mundfuld selv at finde rundt til de spændende gravsteder Vi har gjort arbejdet for dig og fundet de vigtigste ”must-see-steder” frem, men også nogle af de mest spændende og interessante historier frem til dig. Kom med på en guidet tur rundt på kirkegården, hvor vi kommer forbi, det du skal se, og det der overrasker dig.

Opdagelsesrejsende, kunstnere og videnskabsfolk

Udover Knud Rasmussen er der mange andre spændende livsværk. Vi møder Tove Ditlevsen, Herman Bang, Louis Pio og Emil Chr. Hansen, der alle har haft et spændende liv, som vi glæder os til at fortælle om.

Det Røde Hav

Vestre Kirkegård er nok mest kendt for "Det Røde Hav". Her kommer du på en regulær "walk of fame", når vi går fra den ene berømthed til den næste. Mød Thorvald Stauning, Jens Otto Krag, Anker Jørgensen og Ritt Bjerregaard. Der er mange flere politikere, som vi vinker til, mens vi hopper fra berømthed til berømthed. For eksempel kommer vi selvfølgelig også forbi Knud Rasmussen.

Det du skal se, og det der overrasker dig

Vi kommer rundt på Vestre Kirkegård og sørger for, at I får set de mest kendte. Men vi ville ikke være os, hvis ikke vi også havde fundet nogle lidt skæve historier frem til jer. Hvem er Else de Neergaard og Ernst Ahlgren? Ja det fortæller vi dig på denne utrolige byvandring, hvor vi bringer de døde til live gennem gode og spændende fortællinger.

populære ture & aktiviteter

Lad dig inspirere af andre fortællinger

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.