Book indendørs Arrangement

Fortælleaften, vinsmagning, vinforedrag eller quizaften.  Se hvilke arrangementer vi holder indendøre nedenfor.

;

Vinsmagning, historier og quiz om vin

Fortælleaftener, foredrag og quiz

Arrangementer indendørs med personaleforeningen

Indendørsarrangementer, vinsmagning og fortælleaftener. Vi siger ja tak, hvis I inviterer os indenfor i jeres virksomhed eller i jeres foreningslokale.

Tænd stearinlysene, sæt vinen på køl eller kaffen over. Så kommer vi med en perlerække af gode historier om mærkelige københavnere, utrolige danskere og vilde historier. Vi dykker ned i historien.
Til et arrangement i personaleforeningen får I ikke kun overblik over en tid, der var engang, men også personlige historier om nogle af de menneskeskæbner, der huserede i Københavns gader.

Hør om mord og krimigåder i det gamle København, om gamle madtraditioner, øl, vin og bægerklang og om konger, dronninger og elskerinder. Vi kommer indenfor og skruer hyggebarometeret helt op.

Champagne smagning med historier
Champagne smagning med historier

Personalearrangementer til enhver smag

Vil I dykke ned i spændende historier hos jer? Alle vores byvandringer laves også som fortælleaftener.

Vi tilbyder indendørsarrangementer som for eksempel:

• Mord, forbrydelser, kvindeskæbner, medicinsk historie eller andre af vores temaer

• Vores historie fortalt gennem mad- og drikketraditioner

• Quiz. I kan også se hele vores liste over spændende byvandringer, som alle kan bestilles som én times fortælleaften. Quiz for eksempel om det område, hvor jeres virksomhed ligger.

• Vinsmagning krydret med historier, så I får en unik vinsmagning kombineret med gode historiske fortællinger og sommelierens faglige indsigt i vinens verden.

Videoer

Arrangementer

Viden

Firmaarrangementer i København

Skal du og dine kollegaer rystes sammen med en hyggelig og nærværende oplevelse? Med firmaarrangementer i København kan I lære hinanden bedre at kende. En byvandring som næste firmaarrangement i København, giver jer mulighed for at opleve forskellige sider af...

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.