Vild med vin – Byvandring i vinens tegn | Besøg på vinbar

Information

Varighed: 2 timer
Start: Nyhavn ved Mindeankeret
Slut: På en vinbar nær ved Christiansborg
Antal: 1-9 deltagere: 2900 DKK | Plus 225 DKK pr. deltager for vin (I kan vælge selv at betale på vinbaren)
Pris: 10 til 20 personer: 3800 DKK | Plus 225 DKK pr. deltager for vin (I kan vælge selv at betale på vinbaren)
Tilvælg quiz 500 DKK

ER DU VILD MED VIN?

Nu har du muligheden for at komme på en unik byvandring med vores historiefortællende sommelier. Vi har sammensat en byvandring, der kun skal handle om vin, vinens historie og især dansk vinhistorie. Selvfølgelig har vi historier om vin, selvom vi er i det kolde Danmark. For også vikingerne kendte til vin! De smagte på vinen på deres togter til Frankerriget og til Paris, og de krævede bl.a. vin som modydelse for at holde op med at plyndre.

ALLE KAN VÆRE MED!

Byvandring i vinens absolutte tegn er en guidet tur ind i vinens verden og i vinens historie. Kan du lide et godt glas vin og en god historie, så er du selvskrevet til denne tur, hvor vi besøger en hyggelig vinbar i slutningen af turen. Her introducerer vi vinsmagning på en måde, hvor alle kan være med. Vi giver gode tips til de klassiske vine, og hvad du kan servere til. Har du spørgsmål, så er vores sommelier klar til at svare – hvad enten det handler om historie eller vin.

FRA NYHAVN TIL SLOTSHOLMEN

Vi har fundet en buket af vores absolut bedste vinhistorier frem til jer. Byvandringen starter i Nyhavn, hvor vi hører om champagnens vej til Danmark. Derefter tager vi turen gennem Vingårdsstræde, forbi Børsen til Christiansborg. Vi fortæller om Rosenborgvinen, og da kongens svigersøn druknede i voldgraven. Vi fortæller også om det store bilager med skueretter og Lutendrank og om at drikke tilpas.

VINSMAGNING

Efter halvanden times byvandring sætter vi os ned på en af Københavns hyggeligste vinbarer. Her har vi fundet fire gode glas vin frem til jer. Vi fortæller om vinene og introducerer til vinsmagning på en måde, hvor alle kan være med. Vi fortæller ikke kun om vinene, og hvorfor de er forskellige, men også om, hvordan man parrer vin og mad. Er der løse ender fra byvandringen, så er det også her, vi binder de sidste sløjfer. Efter i alt to timer forlader guiden jer, men I har selvfølgelig bordet, så længe I vil.

populære ture & aktiviteter

Lad dig inspirere af andre fortællinger

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.