Vinsmagning med gode historier

Gode vine og spændende fortællinger går hånd i hånd. Kom med Københavnertures sommelier til vinsmagning i København. Vi lægger vinhistorier på køl til en sjov aften, hvor I både lærer at smage på de klassiske vine og får nogle gode historier. Til jer, der er nysgerrige på at smage vin og har lyst til at hygge jer i selskab med kolleger og venner.  Vi kommer med vin og glas til jeres arbejdsplads. Har I ikke egnede lokaler anbefaler vi gerne et  sted.

;

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Vinsmagning i København

Smag god vin i København med en uddannet sommelier og formidler.

Mød vores historiefortællende sommelier Mette Thornval. Hun giver jer en unik vinsmagning kombineret med historisk viden og et herligt persongalleri. En kombination af gode historiske fortællinger og sommelierens faglige indsigt i vinens verden. 

En vinsmagning, hvor alle kan være med

I behøver ingen viden om vin eller historie. Vi henvender os til dig, der både er nysgerrig på at smage vin, har lyst til at hygge dig i godt selskab med dine kolleger eller venner. Du skal blot læne dig tilbage og nyde en historie, der knytter sig til det, vi har i glasset på vinsmagning i København.

Vinsmagning med fortællinger

Vi fortæller naturligvis om området, vinen kommer fra, om fremstilling og producent, og hvad der kendetegner vinen. Der er også plads til at høre om smagskarakteristika, og hvordan vi hver især oplever vinen. Derfra letter vi og tager en rundflyvning i en historisk eller poetisk retning, der ikke lige står på side to i vinleksikonet, mens I nyder resten af indholdet i glasset.

Prøv fem klassiske vine på halvanden time

Efter en tur tilbage i Danmarkshistorien, ind i fantasiens verden eller ud på de store have, lander vi sikkert igen på begge ben, og er klar til næste smagning.

Mens billeder, personer og steder vandrer forbi, fæstner vi dem i erindringen med smagsindtrykkene. På en typisk vinrejse når vi igennem fem vine, ofte klassiske stilarter. Vinsmagningen varer ca. fem kvarter.

Vinsmagningen gennemføres som fyraftensarrangement hos virksomheder eller private – eller kan bruges som optakt til fødselsdagen.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.