Grønt og bæredygtigt

Kom med på tur hvor bæredygtighed og hovedstandens grønne profil er i fokus.

;

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Et grønt og bæredygtigt København

Bliv klogere på København som grøn og bæredygtig by.
Klimaet er for alvor kommet på dagsordenen, og København satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

Vi er klar med cykelture og byvandringer, der fortæller historien om Københavns havn op til i dag, hvor bæredygtigt byggeri blander sig med de gamle ikoniske bygninger.

Transformationen af de gamle industriområder sker med bæredygtigheden som kompas. Vi byder på spændende fortællinger om havnens historie side om side med den lige så spændende fortælling om de største byudviklingsprojekter i Norden. Se eksempler på, hvordan de gamle havneområder med slidte pakhuse og industrisiloer bliver transformeret til moderne boliger og kontorbygninger med fokus på bæredygtige løsninger.

Oplev Københavns nye bæredygtige byrum

I dag leves livet i København ved kajkanten. Vi går igennem de nye byrum og ser lavenergibebyggelser, nær-genbrugsstationer og verdensklasse cykelstier.

Vi fortæller også om det nye nordiske køkken, der er blevet synonymt med København og meget populært i de senere år. Her er der fokus på sæsonbestemte ingredienser og en organisk brug af produkter, som er genintroduceret i det danske køkken.

Det øgede fokus på miljø og bæredygtighed kan ses overalt i byen. 49% af Københavnerne pendler på cykel hver dag, og det gør København til en af verdens mest cykelvenlige byer.

København er omgivet af vand, og vores havn er så ren, at du kan svømme i den. Og nu er der også kommet maritime haver og mange initiativer til biodiversitet i havnen.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.