VELKOMMEN TIL KØBENHAVN!

Information

Se alle våre byvandringer her, som vi også kan lave på norsk

Pris: 3600,- DKK for op til 20 personer

BYEN SOM BYR PÅ MYE MER ENN STRØGET, TIVOLI & AMALIENBORG!

Ta med på en byvandring og opplev de mere ukjente gater og streder med norsk-talende guider Hør om vår felles historie og se hvor berømte nordmenn og kvinner bodde, da de var i byen.

Danmark har ingen fjell, men for nylig fikk vi en skibakke midt i byen på toppen av et forbrenningsanlegg! Se andre bærekraftige initiativer og hør fortellingen om den københavnske cykelkultur.

TEMATISKE BYVANDRINGER OG BYDELER

Vi har mange tematiske ture f.eks. «Københavnske Krimifortellinger» om uhyggelige og spektakulære mord og forbrytelser tilbake i tide – opplagt til et besøk i København i påsken!

Coronapandemien vil blive husket lenge – få perspektiv på sykdommer og legevitenskap på vår tur om medisiners historie «Vrøvl til Vitenskap» eller utforsk den etniske bydelen Nørrebro – for nylig utvalgt at å være den hippeste bydelen i verden!

SYKKELTURER rundt i københavn

Trenger dere til å få kroppen i gang etter møter innendørs, er København fantastisk å se på to hjul.
Hør om forvandlingen av havnen – fra kjedelig industriområde til ny spennende arkitektur og batning.
Turen «Tour de Havnering» er 13 km. og vi hjelper gjerne med leie av sykler.
Liter dere konkurranser kan vi tag med en liten quiz på alle turene.

Kontakt os – vi vil veldig gjerne hjelpe med planlegningen.
Vi vil gjøre alt for at oppholdet deres blir kjempefint!

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.