fbpx
Navigation Menu+

Om os

På tur med chefer og kolleger? Hvad skal I finde på?

Hvad med en fælles oplevelse, hvor alle kan være med. En hyggelig slentretur med historisk viden og sjove anekdoter, som I kan tage med jer videre?

  • Vi tilrettelægger guidede ture til firmaarrangementet, familiefesten eller venindeturen.
  • Vi skræddersyr jeres tur og sammen finder vi det bedste tema og den bedste transportform.
  • Vi booker gerne restauranter, sørger for drikkevarer eller planlægger smagsprøver og quiz på turen.

 


Hvem er vi?

Sara_Cop

Sara Sejergaard

Sara

Født og opvokset i København med stor kærlighed til byens trængsel og åndehuller. Elsker at gøre Danmarkshistorien levende med gode fortællinger og ukendte anekdoter. Med stort engagement formidler jeg forskellige Københavnske skæbner fra bordellet til de bonede gulve. Folk siger ofte at man sjældent er turist i egen by, og jeg vil gerne overraske og give dig nye vinkler på de steder, du troede du kendte.

Ta’ med på en tidsrejse og oplev byen på en helt ny måde. Er der stemning for det, synger jeg gerne et nummer for eller med jer;-)

Uddannet lærer og har mange års erfaring med undervisning af både børn og voksne.

guide og partner

Mette Thornval

Mette

København er fyldt med spændende engagerende historier, som jeg glæder mig til at fortælle.  Jeg dykker ned i de personlige historier og anekdoter, så København og dens skæve vinkler og kendte såvel som ukendte mennesker bliver bragt til live. Jeg har en stor viden om Danmarks historie, og jeg er meget glad for at lave temature om alle mulige emner. Men det, der virkelig betyder noget er at give jer en rigtig god og sjov oplevelse, som I kan tage med jer.

Jeg er cand.mag i historie og formidling , uddannet guide og sommelier. Jeg er vild med anderledes, spændende og sjove fortællinger om danskere, vin, øl og mad.

 

Mød Mette, guide i Koebenhavnerture.dk. Mette venter utålmodigt på, at sol, sommer og turister kommer tilbage til København, så vi igen kan vise byen frem.

 

Byvandring i København

Tanja Smed

Tanja

Jeg bor i København og bevæger mig hjemmevant fra Bryggen til Kastellet. Jeg er fascineret af den udvikling og forandring København konstant gennemgår, og jeg glæder mig til at vise jer nogle af de  hemmelige oaser og spændende historier, der udfolder sig i byen. Interesserer mig især for livet ved havnen og de små stræder i København, danskerne som folkefærd  og historiens “berømtheder” gennem tiderne  .

Jeg kommer med en baggrund fra luftfartsbranchen og trives med værtsrollen i en gruppe.

Læs mere om Tanja i Scandinavian Traveller

 

 

Mød Tanja, guide i Københavnerture. Tanja er meget optaget af, hvad bæredygtighed og grønne løsninger har betydet for den ”livability,” som København er blevet kendt for.

 

guide i Københavnerture

Iben Danielsen

Iben

Lad mig vise dig København, det gamle og det nye. Det vrimler med sjove, dramatisk, skæve historier i byens charmerende gamle, smalle gader, i parker og på caféer, og omkring København vokser en ny moderne og bæredygtig by, som byder på helt andre ting. Et af mine specialer som guide er mad, Ny Nordisk Mad. Hver måned dukker der nye restauranter, nye kokke, eller nye markeder op. Og de leger og eksperimenterer med opskrifter og sammensætninger, vild hvidløg fra de lokale skove, svedjerug i brødet, økologisk kød og tang som topping. Så vil du have en bid af København, så kan jeg hjælpe, og du får lejlighed til at smage på både det gamle og det nye, på tradition og trends.

 

 

Logo design: Alberte Josephsen  André Vestergaard og Sean Rønholt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.