Byvandring
uddannelsesinstitutioner

Skal dine elever have en lærerig oplevelse igennem Københavns gader? Se vores foreslåede ture til uddannelsesinstitioner nedenfor.
;

BYVANDRINGER FOR UDSKOLINGEN, GYMNASIER, UNGDOMSUDDANNELSER OG KONFIRMANDER

Prøv en byvandring som en del af din undervisning. Nedenfor ser du en række forslag til byvandringer, som du måske kan inddrage i din undervisning. Kig også på forsiden, hvor du kan se de fleste af vores byvandringer, som vi gerne tilpasser til din klasse.
Savner du et emne, så kontakt os, så vi kan oprette en tur, der passer ind i din undervisning.

Pris for uddannelsesinstitutioner: 2500,- DKK
Headsets 500,-DKK
Quiz: 500,-DKK 
Ring på 5325 8920 eller skriv til kontakt@koebenhavnerture.dk

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Tag elever og studerende med på byvandring i København

Skal I på studietur til København og ønsker en relevant byvandring, der matcher pensum? Eller vil I blot have en dag udenfor skolens mure med alternativ undervisning?

Tag dine elever med på en byvandring som en del af din undervisning. Vi har samlet en række forslag til byvandringer, som du kan inddrage i undervisningen. Det moderne gennembrud, Romantikkens København og store danske videnskabsfolk. Vi dækker mange undervisningsrelevante emner.

Hvis du har forslag til emner for en byvandring, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sætter gerne en byvandring sammen til dig og din klasse.

Vi inkluderer gerne emner, der går på tværs af fagene: eksempelvis dansk og historie eller natur- og teknologifag kombineret med dansk eller historie.

Pris for uddannelsesinstitutioner: 2200,- DKK
Ring på 5325 8920 eller skriv til kontakt@koebenhavnerture

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.