Cykelture i København

Oplev hovedstaden fra en helt ny vinkel med guidede cykelture i København. Se overblikket over vores cykelture i København nedenfor.

;

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Cykelture i København

Vil du opleve København på cykel? Tag med på en guidet cykeltur, der tager dig rundt i cyklernes by ad flotte cykelbroer og -stier.

København er cyklernes by, så selvfølgelig skal vi opleve fantastiske København på cykeltur. København er kompakt og flad med masser af cykelstier, hvilket gør byen til verdens bedste cykelby – synes vi. Og så er der masser at se.  

Nye flotte cykelbroer i nord, syd, øst og vest. Indre by, brokvartererne, de nye bydele, der skyder op i nord og syd. Vi kommer forbi Københavns bedste attraktioner kendte som ukendte. Så hop på cyklen, og kør med os på cykeltur i København.

Oplev København på cykel

Undervejs på cykelturen holder vi pitstop og folder byen ud set fra en cykel. Vi taler om cykelkultur, byfornyelse, bæredygtighed og Københavnerliv. De store seværdigheder kommer vi også forbi, og her handler fortællingerne om nogle af de skjulte historier, der gemmer sig bag facaderne.

Vidste du, at de fornemme palæer i Frederiksstaden har været hjem for både slavehandlere, kongelige matrisser og hospital for fattigfolk?

Vælg mellem vores cykelture, eller bed os om at planlægge en tur, der passer ind i jeres arrangement og den tid, I har til rådighed. Vi hjælper selvfølgelig også med at leje cykler.

De guidede cykelture foregår både i indre by med udgangspunkt i Tour de France-enkeltstarten og Rundt om Havneringen, hvor vi kommer igennem en perlerække af gamle og nye kvarterer og Dyrehaven i Nordsjælland. Tag med os på guidet cykeltur i København.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.