STADSVANDRINGAR I KÖPENHAMN

Information

Titta på alla våra vandringar her, som vi gör på alla språk

Pris: 3600,- DKK för upp till 20 personer

STADSVANDRINGAR I KÖPENHAMN FOR DIG, DINA ARBETSKAMRATER, VÄNNER OCH FAMILJ

Vill du och dina arbetskamrater titta på Köpenhamn och få några fantastiska berättelser om Danmark och Sverige? Om broderskap, vänskap och fiendskap, som har förenat och splittat oss i hundratals år.

Gör en rolig och annorlunda stadsvandring med teman, tävlingar och smaker i och utanför Köpenhamn.

VI GÖR TURER PÅ DANSKA, SVENSKA, NORSKA OCH ENGELSKA

Gemensamma upplevelser och levande berättelser

  • Smaka på Köpenhamn – en vandring med mat och dryck
  • Vinvandringar – få historia tilsammens med bra viner – upplev Köpenhamn och hör historier om vinet
  • Green is the New Black. Hoppa på tunnelbanan och följ med på en resa med fokus på stadsplanering, arkitektur och hållbarhet i Köpenhamn.
  • Historiska frägesporter
  • Fadern, sonen och ölet – Carlsberg
  • Tour de Havnering – en berättelse om hamnen och Öresund på cykel
  • Vesterbro eller Nørrebro urban tour
  • Design och arkitektur i Köpenhamn
  • Broderskap, vänskap och fiendskap? Vi tittar närmare på förhållandet mellan Sverige och Danmark genom 1000 år

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.