Quiz med os

Vi laver quiz, hvor I undervejs kan konkurrere med hinanden om, hvem der ved mest om aftenens tema. 
;

Vælg en quiz, Når I vil rystes sammen

Alle kan være med på vores underholdende quiz på byvandring, til en quizaften eller en vinsmagning. Vi sørger for det hele.

 Der findes ikke noget sjovere end en quiz i hyggeligt selskab med dine kolleger eller venner. Du skal ikke være ekspert i Bezzerwizzer for at deltage. Alle kan være med. Det er lige svært eller let for alle. Hvordan foregår det rent praktisk?

1. Vælg byvandring eller bestil en quizaften
2. Vi inddeler jeres gruppe i hold på tre personer
3. Vi går alle gennem byen i en samlet gruppe
4. Undervejs stiller vi et spørgsmål med tre svarmuligheder.
5 Holdene svarer og vi giver point til de rigtige svar
6. Til sidst har vi en lille præmie med til det vindende hold.

Nedenfor kan du se et udvalg af de byvandringer, hvor du kan tilvælge en quiz.
Prisen for at vælge en quiz til på en af vores byvandringer er 500,- DKK

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Gå en quiz

Alle kan være med. på vores underholdende quizzer
Hvor godt kender du København? Kom med på en af vores mange forskellige byvandringer og dyst med dine kolleger undervejs med en quiz! Hør de vilde historier om de prominente personligheder der har boet i byen, og få nye perspektiver på hovedstaden, alt imens vi konkurrerer om hvem der kender byen bedst.

Helt praktisk deler vi jer op i mindre hold fra begyndelsen af turen og stiller ind i mellem vores fortællinger spørgsmål, med forskellige svarmuligheder. Alle kan være med, så vores quizture er en festlig og sjov måde at opleve København på.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.