Firmaarrangementer i København

Skal du og dine kollegaer rystes sammen med en hyggelig og nærværende oplevelse? Med firmaarrangementer i København kan I lære hinanden bedre at kende. En byvandring som næste firmaarrangement i København, giver jer mulighed for at opleve forskellige sider af København. I har samtidig mulighed for at vælge en firmatur, der passer til jeres medarbejdere.

Guidede ture og byvandringer er et godt indslag til et personalearrangement, der knytter kollegaerne sammen med en fælles oplevelse. Et godt firmaarrangement byder på sjove oplevelser og aktiviteter, hvor man som medarbejder kan deltage og lære hinanden bedre at kende. En underholdende gåtur med en engageret guide giver noget at snakke om og kan tilpasses jeres virksomhed og tidsplan.

 

Byvandring som personalearrangement

En byvandring kan nemt være en del af jeres personalearrangement. Brug det som en integreret del af sommerfesten eller som et indslag til julefrokosten. En byvandring giver gerne en god introduktion til København og kan eksempelvis bruges til at ryste udenlandske og danske kollegaer sammen.

En byvandring med Københavnerture er et firmaarrangement i København, der giver noget at tale om. Det er fælles oplevelser og levende fortællinger, der giver et indblik i det liv, københavnerne lever og har levet. Tag kollegaerne eller medarbejderne med rundt og hør mere om bordeller og bonede gulve, bylivets udvikling eller nye københavnske kvarterer. Der er ture for enhver smag.

Vælg mellem et stort udvalg af ture til jeres firmaarrangement i København. Vores guidede ture kan også blive skræddersyet til jeres behov og ønsker. Har I eksempelvis et ønske om at høre om markante københavnske kvinder eller jeres virksomheds nærområde, tager vi udgangspunkt i jeres behov.

 

Firmaarrangement i København, der er tilpasset jeres tidsplan

Skal I videre på restaurant eller tilbage til konference? En byvandring kan tilpasses, så den passer til jeres tidsplan. Ruterne skræddersyer vi også gerne, så I får mest muligt ud af det til jeres firmaarrangementer i København.

På turen får I frisk luft og bliver klogere på København og området omkring jer.

Firmatur med vinsmagning

 

Firmature med smagsprøver

Integrér gode smagsoplevelser med jeres firmaarrangment i København. Smag på øl og vin, mens I oplever Hovedstaden.

København byder på interessante øl- og vinhistorier. Tag eksempelvis forbi Carlsbergbyen og lær om bryggeriets begyndelse. Eller kombiner en historiequiz med vin og finurlige historier. København byder på mange interessante beværtninger, hvor I kan få noget godt at spise og fyldt glasset til jeres firmaarrangment. I kan også blive klogere på madvanernes udvikling i København fra sild og grød til økogrise og ramsløgspesto med en byvandring, der fokuserer på gastronomi.

Dyk ned i vinsmagning kombineret med byvandring.

Har I særlige ønsker til ting, I gerne vil smage eller restauranter, I gerne vil besøge? Tag fat i os. Så laver vi sammen den tur, der passer allerbedst til jeres behov og ønsker.

 

Indendørs firmaarrangement

Vil I hellere holde firmaarrangementet i jeres egne lokaler eller et andet privat sted? Vi kommer gerne ud og holder fortælleraften, quiz eller vinsmagning.

Ved en fortælleaften kommer vi ud til jer. I kan blive klogere på en lang række københavnske historier om kulturmøder, besættelsestiden eller store danske videnskabsfolk. Til en fortælleraften med Københavnerture får i overblik og indblik i de historier, I gerne vil dykke ned i samtidig med, at vi skruer helt op for hyggebarometeret.

Skal jeres hyggelige firmaarrangement indeholde vin, kommer vi også gerne og holder en vinsmagning for jer. I behøver ikke have særlig viden om vin eller historie. Vores sommelier, Mette Thornval, medbringer de gode historiske fortællinger og sin faglige indsigt i vin, så alle kan være med.

En fortælleraften kan være en god idé, hvis I har medarbejdere, der ikke er særligt godt gående, eller hvis I bare gerne vil holde jeres firmaarangement ét sted.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.