Vinsmagning og byvandring

Sætter du pris på et godt glas vin? Kombinér vinsmagningens gode elementer med en lærerig byvandring, hvor du bliver klogere på vin og Københavns historie.

 

Hvordan foregår en vinsmagning?

Hvis du er nysgerrig på vinens forunderlige verden, er en vinsmagning et godt sted at starte. Det kan være, at du er interesseret i at smage på forskellige vintyper eller gerne vil lære, hvordan man smager på vin, og hvilke forskelle man skal være opmærksom på.

En vinsmagning kan foregå på forskellige måder. Skal den indebære blindsmagning og fokusere på vine, der minder om hinanden? Eller skal den være fokuseret på et specifikt vinhus, hvor I smager både hvidvin, rødvin og rosé fra samme producent?

Hvad en god vinsmagning skal indeholde kommer meget an på de deltagendes viden om vin og erfaring med vinsmagning. En god måde at starte vinsmagningen på er ved at lære, hvordan man smager på vin. Hvordan vurderer man farven, duften, og hvor i munden smager man hvilke dele af vinen?

En vinsmagning med Københavnerture er for alle, der er interesserede i vin – uanset niveau og forhåndskendskab.

Vinflasker - Vinsmagning og byvandring i København

Kombinér vinsmagning med en byvandring i København

En kombination af de gode historiefortællinger fra byvandringerne og den interessante og lækre vin fra vinsmagningen giver et helt perfekt arrangement til kollegaer, familie og venner.

Med Københavnerture kan du komme på vinsmagning og byvandring i København, hvor vi nørder vin, vinens historie og dansk vinhistorie. Og så besøger vi naturligvis en af byens mange skønne vinbarer.

En byvandring med vinsmagning giver mulighed for at få frisk luft, inspirerende historier og god vin. Du vil blive introduceret de klassiske vine, og hvad du skal servere dem til. Og har du spørgsmål til enten historierne eller vinen, er du velkommen til at byde ind.

Vil I hellere holde vinsmagning i jeres egne lokaler, er det også muligt for jer at for “Historier i glasset“.

 

Vinsmagning med sommelier

De københavnske beværtninger er fulde af god vin. Men hvor finder du den gode vin, og hvilke flasker skal du gå efter? Med vores historiefortællende sommelier Mette Thornval får I en unik vinsmagning, hvor I lærer om, hvordan man smager på vin og kan blive klogere på, hvilke vintyper der passer til jeres smag. Mette er historiefortæller. Du kan derfor også forvente, at sommelierens indsigt i vin bliver kombineret med stor viden om København og københavnernes vaner.

Alle kan være med til vinsmagning med Københavnertures sommelier. Du behøver ingen særlig viden om hverken historie eller vin. Alt, du behøver, er nysgerrighed. Så kan du læne dig tilbage og nyde nogle gode glas vin kombineret med dragende historier.

 

Vild med vin – fra Rosenborg til Slotsholm

Vil I gerne på byvandring rundt i København og høre om Københavns vinhistorie? På byvandringen “Vild med vin” starter vi ved Rosenborg og slutter ved Slotsholmen. Vi fortæller om Rosenborgvinen og dengang, hvor kongens svigersøn druknede i voldgraven. Vi gør jer klogere på danskernes forhold til vin og fortæller de bedste historier om vin i en dansk kontekst. Vi kommer selvfølgelig også ind på, hvordan det ser ud med dansk vinproduktion i dag.

 

Vinsmagning som firmaarrangement

Udforsk vinen sammen med gode kollegaer. Uanset om I ønsker at komme rundt i København eller hellere vil være i jeres egne lokaler, laver vi gerne vinsmagning som jeres næste firmaarrangement.

I får mulighed for at smage fem klassiske vine på halvanden time. Vi krydrer vinene med historier, så jeres smagsindtryk kombineres med indre billeder. Vi tager jer oftest gennem fem forskellige klassiske vinstilarter, så I får mulighed for at lære forskellene og lighederne på vinen at kende.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.