Byvandringer for Grupper

Levende fortællinger og fælles oplevelser for dine kolleger, din forening og til familiefesten

På vores byvandringer skaber vi levende fortællinger, der engagerer jer. Med udgangspunkt i et højt fagligt niveau oplyser og fortæller vi medrivende historier på vores guidede ture  og indendørs arrangementer 

Kontakt osAlle byvandringer

HISTORIER I GLASSET

Ryk byvandringen indenfor f.eks. med vores koncept “Fortællinger i glasset”, som er vinsmagning med fantastiske fortællinger. Hør om et forlis, et mord, en heltinde, en tørstig konge med gode forbindelser og en verdenskendt forfatter. Alle vores ture kan laves som fortælleraftenener indendøre.

BYVANDRINGER for grupper TIL ENHVER ANLEDNING

Kom ud og oplev Københavns mangfoldighed på en af vores mange temature. Oplagt til små og store virksomheder, personaleforeningen, teamdagen, familiefødselsdagen eller et kulturelt arrangement med vennerne. Er I til konkurrencer tager vi en quiz med så I kan dyste undervejs!

Internationale virksomheder og Foreninger med base i København

Er du del af en international virksomhed med udenlandske medarbejdere, eller får I tit udenlandske kolleger på besøg, så justerer vi vores byvandringer og indendørsarrangementer, så det passer til jeres behov. Besøg vores engelske hjemmeside: copenhagenthisway.com

 Kulturelle arrangementer

 Fortællinger for store og små virksomheder, foreninger og grupper.

Vi skaber fælles oplevelser på byvandringer, quiz og fortælleaftener. Vi giver jer gode oplevelser af høj kvalitet

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Københavnerture – Guidede ture i København

Når jeres arrangement skal krydres med en tur rundt i København.

Københavnerture laver sjove og anderledes guidede ture i København for grupper, virksomheder og foreninger. Vi er det indslag i jeres konference, seminar eller arbejdsdag, der giver jer en fælles oplevelse uanset alder, stilling, højde og drøjde.

Alle kan være med, når vi åbner for posen af de historier og vilde anekdoter, en guidet tur rundt i gaderne i København giver mulighed for. Vi lægger vægt på historiefortællinger og på den gode historie.

Guidede ture i hele København

Københavnerture byder på anderledes temaer og indgange til København, som vi tilpasser jeres ønsker og behov. Det kan være Københavnske krimier, Skjulte historier, mærkelige skæbner, vores mad- og drikke kultur, eller det område af København, hvor I befinder jer. I kan derfor få guidede ture i København nøjagtig som du vil have det. På de fleste af vores ture rundt i København, arrangerer vi også quiz, så I kan prøve jeres viden af og dyste mod kollegaer og samarbejdspartnere på jeres Københavnertur. Udforsk vores planlagte byvandringer i København her.

Vil I hellere dykke ned i Københavns historie, hvor I allerede er? Københavnerture kommer gerne til jer og holder fortælleaftener med sjove historier om Københavnerne og byen.

Vi svarer hurtigt på jeres henvendelser og har altid gode idéer og input til jeres arrangement.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.