Byvandringer i København

Som en af de ældste byer i Europa byder København på en dragende historie, rig arkitektur og interessante personligheder. Få de vigtigste fortællinger med ved at tage på byvandringer i København.

Guidede ture i København er en god måde at opleve byen på. Du får frisk luft og udforsker byen med en kompetent guide, der kender de gode steder og de gode historier. Med udgangspunkt i forskellige temaer kan du opleve Hovedstaden med en ekspert ved hånden. Oplev eksempelvis Kastellet med fortællinger om fæstningsværkets historie, Carlsbergbyen med øl i centrum eller Københavnske krimier.

Til at blive klogere på byvandringer i København kan du dykke ned I:

  • Hvad er en byvandring?
  • Tag på byvandringer i København som firmaudflugt
  • Guidede ture med smagsprøver
  • Åbne byvandringer i København, hvor du kan købe enkeltbillet
  • Guidede cykelture i København
  • Gåture i København

 

Skal du booke en byvandring i København?

Se oversigt over Københavnertures byvandringer.

 

Hvad er en byvandring?

En guidet byvandring viser en by gennem fortællinger og indsigt. Det er en mulighed for at se og opleve en by og blive klogere på byens historie, udvikling og de små historier i byen.

En byvandring i København kan eksempelvis tage udgangspunkt i mordgåder eller historiske personligheder som H.C. Andersen og Dronning Margrethe. Her kommer du ind under huden på København og københavnerne og får levende fortællinger fra Københavnernes hverdag og historie.

Byvandringer er en god måde at få mere ud af gåturen på. Du kommer på en gåtur med et tema, der giver en fælles oplevelse og kan samtidig lære en masse.

 

Tag på byvandringer i København som firmaudflugt

Skal kurset, seminaret eller konferencen tilføres ny energi? En rask gåtur med levende fortællinger kan være løsningen. Byvandringer i København er et oplagt afbræk fra møder – måske inden middagen skal indtages på en nærliggende restaurant?

Når kollegaer eller samarbejdspartnere tager på byvandring sammen, får de en fælles oplevelse, der skaber bedre sammenhold og samarbejde. Turen kan være et samtaleemne til den efterfølgende middag eller en god måde at vise virksomhedens nærområde på.

Uanset om det er personaleforeningen, der arrangerer en tur for kollegaerne, eller det er ledelsen, der inviterer personalet med, giver firmaudflugten ny energi og gode minder.

 

Skænket fadøl i København

Guidede ture med smagsprøver

Skal smagssansen også forkæles på din tur rundt i København, findes der ture, der inkluderer eks. ølsmagning og vinsmagning.

Kombiner din tur rundt i København med lidt godt til ganen. Det giver dig mulighed for at smage dig igennem København og samtidig blive klogere på byens historier og fortællinger. Er du vild med vin eller interesseret i Københavnernes berusende drikkevaner, kan du med fordel tage på en guidet byvandring i København med dette i fokus.

 

Åbne byvandringer i København, hvor du kan købe enkeltbilletter

Vil du opleve Københavns levende fortællinger på egen hånd eller er I en lidt for lille gruppe til at bestille en gruppetur, kan I tage afsted på en åben byvandring.

Åbne byvandringer er nøje udvalgt og foregår hos Københavnerture kl. 16.30 i hverdage og kl. 11 i weekenden. Turene er nogle af vores mest populære og giver dig mulighed for at prøve en byvandring som enkeltperson eller lille gruppe.

Se vores aktuelle åbne byvandringer her.

To personer cykler i København

Guidede cykelture i København

Skal din byvandring foregå på hjul? København er en cykelby. Et alternativ til den klassiske byvandring kan derfor være at opleve byen fra jernhesten. Med fem nye broer og et tidligere industriområder, der nu byder på kulturaktiviteter og boliger, er Havneringen et oplagt sted at opleve på cykel.

Københavnertures guidede cykelture tager jer eks. forbi nytænkende arkitektur og fortællinger om hovedstadens udvikling fra sildemarked til street food.

 

Gåture i København

Skal du en dag afsted på egen hånd – uden guide, har vi samlet en række gåture, som du kan udforske. Gåturene spænder fra kortere til længere ture, og du kan opleve både by og natur, når du går ruterne. Tag familien eller vennerne under armen, eller udforsk de skønne ruter på egen hånd. Find børnevenlige og naturskønne vandreruter her. Du kan også lade dig inspirere af Ud I Naturen’s kort, der er fyldt med gode vandreruter i og omkring København.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.