DRONNINGERUNDEN – TILLYKKE!

Dato

Tid

Lokation

Adresse for mødested

Pris

BESKRIVELSE

D. 15. januar 1972 stod en sortklædt overvældet Majestæt på balkonen på Christiansborg, og modtog folkets hyldest. 51 år efter er hun fortsat utrolig populær – ta’ med på en gåtur gennem København, hvor vi fortæller om de 5 årtier der er gået med H.M. Dronning Margrethe som Danmarks regent! Vi dykker ned i historien og fortæller om passioner, parader og pligter! Hvordan har H.M. Dronningen formået at forny en ældgammel institution og er monarkiet fortsat relevant i 2023?  Selvfølgelig lægger vi vejen forbi både Amalienborg og Christiansborg, og steder i København, hvor Dronningen ofte opholder sig.  Hør de finurlige anekdoter fra hendes farvestrålende liv!

KØB BILLETTER

Vælg hvor mange billetter du ønsker at købe via -/+ og tryk på “køb billetter“. Derefter vil dine billetter blive tilføjet til kurv.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.