Dronningerunden – Tillykke med 50 år som regent Margrethe!

Information

Varighed: 1 time og 45 minutter
Start: Amalienborg Slotsplads ved Rytterstatuen
Slut: Christiansborg
Antal: 1-9 deltagere: 2900 DKK
Pris: 10-20 deltagere: 3800 DKK

KOM MED PÅ EN BYVANDRING I ANLEDNING AF DRONNING MARGRETHES 50 ÅRS JUBILÆUM!

D. 15. januar 1972 stod en sortklædt overvældet Majestæt på balkonen på Christiansborg, og modtog folkets hyldest. 50 år efter er hun fortsat utrolig populær – ta’ med på en byvandring gennem København, hvor vi fortæller om de fem årtier der er gået med H.M Dronning Margrethe som Danmarks regent!

PASSIONER, PARADER OG PLIGTER

Vi dykker ned i historien og fortæller om passioner, parader og pligter! Hvordan har H.M. Dronningen formået at forny en ældgammel institution og er monarkiet fortsat relevant i 2022? Selvfølgelig lægger vi vejen forbi både Amalienborg og Christiansborg, og steder i København, hvor Dronningen ofte opholder sig. Hør de finurlige anekdoter fra hendes farvestrålende liv og test din viden om Majestæten i en lille quiz!

VIDEOER OG BLOGINDLÆG OM DRONNING MARGRETHE

Regentens nytårstale De fleste af os kan citere fra en eller flere taler. De samler os som nation. Bag denne tradition gemmer sig en god historie, der forklarer, hvorfor nytårstalerne ser ud, som de gør. Få hele historien her. Her i Københavnerture laver vi mange videoer om alt muligt, og selvfølgelig har vi da også lavet nogle om Margrethe, som du kan se eller gense her

populære ture & aktiviteter

Lad dig inspirere af andre fortællinger

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.