FESTLIGT, FOLKELIGT, FORNØJELIGT – FREDERIKSBERG | Tirsdag d. 9. maj 2023 kl. 16.30 – 18.15
Kom med på en spadseretur i den grønne kommune og hør historien om kongelige haver og muntre forlystelser

 

  • Start: Indgangen til Søndermarken på Pile Allé (overfor Kammasvej)
  • Slut: Frb. Allé Metro

Festligt, folkeligt og fornøjeligt

Kom til en festlig og hæsblæsende byvandring på Frederiksberg i selskab med Liva, Storm P, Kjeld og Dirch.
Bydelen er helt sin egen – en grøn oase, der trods Københavns vokseværk, har formået at holde fast i at være selvstændig med eget rådhus og byvåben. Kom med på en spadseretur ned af de brede alleer og få historien bag bydelen med kongelige landsteder, falkonergårde og forarmede bønder.
Udtrykket festlig, folkelig og fornøjelig stammer fra Frederiksberg og bydelen har tiltrukket mennesker til spas og underholdning gennem årtier.
Langs Pile Allé stopper vi ved Riddersalen og morskabsmuseet Alhambra, hvor vi ved statuen af Dirch Passer, hører om Kellerdirk Bros, der introducerer crazykomikken i dansk revy.
I Frederiksberg have hører vi om kongernes passion for haver og damer og afslører hvilket kendt par, der hyggede sig i smug på Frederiksberg slots spa. På Frederiksberg Allé slår vi et smut om den enestående ottekantede kirke, hvor bl.a Oehlenscläger og Kaj Norman Andersen ligger begravet. Hør også om romantikkens indtog i Danmark.

159,00 kr.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.