fbpx
Navigation Menu+

Fra Grød til Gourmet

KONTAKT NU
byvandring om danskernes mad gennem 1000 år

Kom med på tur – en madtur!

Det her er en anderledes og sjov byvandring gennem det gamle Københavns gader. Vi fortæller om mad og drikke gennem tiden. Det er historien fra sild og grød over rød pølse og brun sovs til økogris og ramsløgspesto. Vi vandrer i gaderne, hvor københavnerne har ændret spisevaner i flere hundrede år på grund af opfindelser som kødhakkeren og komfur, men også hvor vi altid er blevet inspireret fra udlandets og indvandringen krydderier, farver og sammensætninger. Når grøden forsvandt, grå, mættende og klumpet, så kom den igen med et pift og blev hip af det globale og oprindelige.

Det nye Nordiske Køkken

Vi fortæller om det nye nordiske køkken, om tankerne bag det nordiske manifest, det lokale, det sæsonprægede og det rene, legende og eksperimenterende køkken. Bliv klogere på hvordan det har påvirket den danske madstandard fra udvalget i Netto til de mange Michelinrestauranter!

På sådan en tur har vi smagsprøver med. Vi taler ikke bare øl, vi smager på øl. Du får også mulighed for at teste din paratviden om danskernes sjove madvaner. For hvad er en lutendrank? Og hvem var det der snublede over en sukkerroe? Og kan du smage København med K på?

Om turen

Varighed: 2 timer

Start: Absalonstatuen på Højbro Plads

Slut: Kongens Have

Pris for op til 15 personer

3600 + 95 DKK for smagsprøver pr. deltager

Kontakt

Hør historien om sild

Hør historien om Madam Mangor

Covid 19 information

Det skal være forsvarligt og trygt at gå på byvandring. Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anvisninger til punkt og prikke, så vi kan passe på hinanden og samtidig få en god oplevelse i København.
Det er langt sværere at blive smittet udenfor, så længe vi holder afstand, derfor er byvandringer en god og forsvarlig måde at være sammen på. Hvis I ønsker det kan vi  medbringe et såkaldt whisper-system med hovedtelefoner, så I kan holde afstand og samtidig nemt og behageligt høre, hvad guiden siger. Alt er afsprittet og hygiejnisk, og I kan også bruges jeres egne, medbragte hovedtelefoner, hvis I ønsker det (den type, man bruger til mobiltelefonen el. lign).

Vi tilbyder byvandringer og cykelture på de tidspunkter, der bedst passer jer, og hvor det passer jer.
Oplev din egen by eller oplev det område, hvor du arbejder gennem en sjov og anderledes byvandring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.

Share This