fbpx
Navigation Menu+

Fra grød til gourmet – og tilbage igen

KONTAKT NU
byvandring om danskernes mad gennem 1000 år

Kom med på tur – en madtur!

Det her er en anderledes og sjov byvandring gennem det gamle Københavns gader. Vi fortæller om mad og drikke gennem tiden. Det er historien fra sild og grød over rød pølse og brun sovs til økogris og ramsløgspesto. Vi vandrer i gaderne, hvor københavnerne har ændret spisevaner i flere hundrede år på grund af opfindelser som kødhakkeren og komfur, men også hvor vi altid er blevet inspireret fra udlandets og indvandringen krydderier, farver og sammensætninger. Når grøden forsvandt, grå, mættende og klumpet, så kom den igen med et pift og blev hip af det globale og oprindelige.

Det nye Nordiske Køkken

Vi fortæller om det nye nordiske køkken, om tankerne bag det nordiske manifest, det lokale, det sæsonprægede og det rene, legende og eksperimenterende køkken. Bliv klogere på hvordan det har påvirket den danske madstandard fra udvalget i Netto til de mange Michelinrestauranter!

På sådan en tur har vi smagsprøver med. Vi taler ikke bare øl, vi smager på øl. Du får også mulighed for at teste din paratviden om danskernes sjove madvaner. For hvad er en lutendranck? Og hvem var det der snublede over en sukkerroe? Og kan du smage København med K på?

Om turen

Varighed: 2 timer

Start: Absalonstatuen på Højbro Plads

Slut: Kongens Have

Pris for op til 20 personer

3600,- DKK + 89 DKK pr. deltager

BOOK NU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.

Share This