fbpx
Navigation Menu+

Green is the New Black

KONTAKT NU
Byvandring i Ørestaden

Bæredygtighed i København

Hop på metroen og kom med på en tur med fokus på byplanlægning, arkitektur og bæredygtighed. Klimaet er for alvor kommet på dagsordenen og København satser på at blive verdens første CO2-neutrale i 2025. Vi begynder turen i Ørestad, som siden grundlæggelsen i 1990’erne har haft en grøn profil. Første stop er Bella Center Station, hvor vi får en generel introduktion til bydelen og dens historie.
Ved bygningerne Bjerget og VM-husene gir’ vi en introduktion til  arkitektmakkerparret Julien de Smedt og Bjarke Ingels,  hører om deres inspirationskilder, tanker om bæredygtighed og kærlighed til bjerge.

Upcycling på 4-stjernet hotel

Andet stop bliver Ørestad St, hvorfra vi går hen og oplever oasen i lobbyen på Copenhagen Towers. Hør om begrebet up-cycling, hvor genbrugsmaterialer bliver ekstravagante og se hvordan hotellet har forvandlet affaldstræ, betonrester, kasserede bildæk og sejl til smukke elementer i deres indretning af det 4-stjernede hotel.

Savannen og 8-tallet

Fra Vestamager går vi forbi et usædvanligt plejehjem og nyder den fantastiske udsigt over ”savannen” på Amager Fælled, og oplever kontrasten fra græssende køer til hip og prisbelønnet byggeri i 8-tallet – også designet af stjernearkitekten Bjarke Ingels.

Christianshavn og Krøyers Plads

Turen fortsætter til Christianshavn, hvor vi vi oplever stemningsskiftet fra højhuse til bindingsværk.
Vi fortæller historien om Københavns havn op til i dag, hvor bæredygtigt byggeri blander sig med de gamle ikoniske bygninger. Vi ender ved Inderhavnsbroen, hvor I kan nyde noget mad fra Broens Gadekøkken eller en på en sømandsknejpe i Nyhavn.

Vi laver også byvandringer med fokus på bæredygtighed omkring Københavns Havn og i Nordhavnen.

 

Om turen

Varighed: 2,5

Start: Bella Center St.

Slut: Inderhavnsbroen/jeres restaurant

Pris for op til 20 personer

3600 DKK

Kontakt

Ekstra turinformation

Transporten i Metroen er ikke inkluderet i prisen, men vi kan godt arrangere rejsekort.
Turen kan kombineres med en rundvisning i 8-tallet eller et besøg på Amager Naturcenter.

Få et lille smugkig på turen her på engelsk

Covid 19 information

Det skal være forsvarligt og trygt at gå på byvandring. Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anvisninger til punkt og prikke, så vi kan passe på hinanden og samtidig få en god oplevelse i København.
Det er langt sværere at blive smittet udenfor, så længe vi holder afstand, derfor er byvandringer en god og forsvarlig måde at være sammen på. Hvis I ønsker det kan vi  medbringe et såkaldt whisper-system med hovedtelefoner, så I kan holde afstand og samtidig nemt og behageligt høre, hvad guiden siger. Alt er afsprittet og hygiejnisk, og I kan også bruges jeres egne, medbragte hovedtelefoner, hvis I ønsker det (den type, man bruger til mobiltelefonen el. lign).

Vi tilbyder byvandringer og cykelture på de tidspunkter, der bedst passer jer, og hvor det passer jer.
Oplev din egen by eller oplev det område, hvor du arbejder gennem en sjov og anderledes byvandring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.

Share This