DET SIDSTE SLAG – Danmark mod Sverige

Information

Varighed: 2 timer
Start: Når det passer jer
Slut: Varighed: ca. to timer
Antal: Ubegrænset antal
Pris: 195,- DKK pr. person

DUELLEN MELLEM SVERIGE OG DANMARK

Vi er trukket inden for i varmen for at hylde Sveriges 500 år som nationalstat med en underholdende duel mellem Danmark og Sverige. Vi battler på de gode historier om vores forskelle, og vores overbevisninger om hinanden vil blive sat på prøve. I det ene ringhjørne står dansken og roser sig af at have den regent som har siddet længst, at vi hygger bedre i Danmark og at næsten-danskeren Nachtegall opfandt korkbæltet. I det andet ringhjørne står den svensk-glade, som så kan rose sig af at have et anderledes velhavende kongehus, at svenskere faktisk kan lide at spise smörgås-tårta og at en mand ved navn Anders Celcius opfandt; ja, temperaturskalaen. Det er så jer som publikums opgave at stemme svensk eller dansk for de gode historier. Så vi sammen kan afgøre det sidste endelige slag mellem Danmark og Sverige.

GRIN, SMAG OG QUIZ

Aftenen byder også på sjov historie-quiz og på smagsprøve af Luthendrank, den vin som Chr. 4 har drukket mangen en svensk under bordet med, og en snaps, og er det nu mest dansk eller svensk det der snaps. Kom og vær med i en nordisk fight. I bund og grund er der vel ikke den store forskel på os - set i det store verdensperspektiv. Men vi elsker forskellene og graver dem frem for at drille og battle om alt. Afgørelsens time nærmer sig, for hvem er bedst? Sjovest? mærkeligst? Størst? og hvad smager det af?

populære ture & aktiviteter

Lad dig inspirere af andre fortællinger

Kundeudtalelser

Det siger vores glade og tilfredse kunder

"Tusind tak for byvandringen i torsdags. Vi har simpelthen fået så mange tilbagemeldinger fra folk med ros til guiderne!”

Bonnier Publications

“Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !”

Jeanette, København

“Det var en meget engageret formidling. Sammensætningen af historiske informationer, sjove anekdoter og spørgsmål til os gjorde det til en lærerig, sjov og vedkommende tur for os alle."

Erik, Frederiksberg

“Mette var simpelthen i verdensklasse som guide. Det handlede om hendes enorme viden om København, finurlige vinkler, virkeligt gode kontakt med os alle undervejs som føltes helt personligt i ”flokken”, hendes ”lethed” i form af afvigelser fra scriptet såfremt der kom kommentarer eller der skete noget undervejs, imødekommenhed, humor og meget mere – en sand fornøjelse!”

Claus, Københavns Professionshøjskole

“1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀 Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.”

Charlotte, EWG Electronics ApS

“Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.”

Louise, Taastrup

“Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen”

Anita, Frederiksberg

“Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!”

Anne, København

“Tak for en fantastisk byvandring i går. I er anbefalelsesværdige.”

Helle, DLA Piper

“Alle var vilde med timerne sammen med jer, så herfra 1000 tak”

Jette, Scandic Hotels

“1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten

“Jeg vil give dig en kæmpe tak for en rigtig spændende og medrivende tur med vores team. Vi hyggede os og grinede og fik virkelig meget ud af det. Du får vores varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dig, hvis vi skal afsted en anden gang.”

Jannie

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud en gang om måneden med kommende arrangementer, nyt om, hvad der sker i København lige her og nu, anekdoter og skæbnefortællinger fra vores ture.

Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.