fbpx
Navigation Menu+

Tour de Havnering

KONTAKT NU
København all exclusive

Cykelstien om Københavns Havn

Med fem nye broer inden for relativ kort tid, og en radikal ændring fra industriområde til bolig og kultur område, er Københavns Havn blevet byens største “park”. Ta’ med på den 13 km lange cykelrute “Havneringen” og opdag steder som Bølgen, Sydhavnen og Nokken. På vejen passerer vi nytænkende arkitektur og fortæller historien om hovedstaden fra sildemarked til street food.

Sildemarkeder

Når man siger Københavns havn, må man også sige sild – og det er ikke letpåklædte badenymfer men store, fede fisk. Københavns havn har gennem århundrede været en livsnerve i byen, hvor handel og transport flød ud og ind mellem hinanden. I 1100-1500-tallet var det især de store sildemarkeder i Nordsøen, som skabte trafik i havnen.

Havnebad og maritime nyttehaver

I dag er gamle industriområder som Islands og Kalvebod Brygge blevet hjemsted for havnebade, eksklusive lejligheder og forsøg med maritime nyttehaver.
Vi fortæller om kunstneren Olafur Eliasson tanker om Cirkelbroen og nyder også udsigten over havnen fra den helt nye Alfred Nobels bro i Sydhavnen og selvfølgelig ikke en cykeltur uden suset over cykelslangen og Bryggebroen.
Sidst på turen fortæller vi om bæredygtige projekter som svanemærkede Krøyers Plads og byhonning.

Er I ikke til cykelture, kan vi også lave turen, som en 2 timers kanalrundfart. Kontakt os for at høre pris og muligheder.

Om turen

Varighed: 2 timer og 30 minutter

Start: Nyhavn ved Inderhavnsbroen

Slut: Nyhavn ved Inderhavnsbroen

Pris for op til 12 personer pr guide

3600,- DKK

Kontakt

I skal selv medbringe cykler i god stand.
Hvis I ønsker at leje cykler, kan vi hjælpe jer med at arrangere det.

I denne video kommer du på cykeltur med Tanja til Sydhavnstippen. Undervejs får du også et glimt af nogle af de steder, vi passerer på turen rundt om Havneringen.

Covid 19 information

Det skal være forsvarligt og trygt at gå på byvandring. Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anvisninger til punkt og prikke, så vi kan passe på hinanden og samtidig få en god oplevelse i København.
Det er langt sværere at blive smittet udenfor, så længe vi holder afstand, derfor er byvandringer en god og forsvarlig måde at være sammen på. Hvis I ønsker det kan vi  medbringe et såkaldt whisper-system med hovedtelefoner, så I kan holde afstand og samtidig nemt og behageligt høre, hvad guiden siger. Alt er afsprittet og hygiejnisk, og I kan også bruges jeres egne, medbragte hovedtelefoner, hvis I ønsker det (den type, man bruger til mobiltelefonen el. lign).

Vi tilbyder byvandringer og cykelture på de tidspunkter, der bedst passer jer, og hvor det passer jer.
Oplev din egen by eller oplev det område, hvor du arbejder gennem en sjov og anderledes byvandring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.

Share This