fbpx
Navigation Menu+

Tour de Havnering

KONTAKT NU
på cykel rundt om havnen

Cykelstien om Københavns Havn

Med fem nye broer inden for relativ kort tid, og en radikal ændring fra industriområde til bolig og kultur område, er Københavns Havn blevet byens største “park”. Ta’ med på den 13 km lange cykelrute “Havneringen” og opdag steder som Bølgen, Sydhavnen og Nokken. På vejen passerer vi nytænkende arkitektur og fortæller historien om hovedstaden fra sildemarked til street food.

Sildemarkeder

Når man siger Københavns havn, må man også sige sild – og det er ikke letpåklædte badenymfer men store, fede fisk. Københavns havn har gennem århundrede været en livsnerve i byen, hvor handel og transport flød ud og ind mellem hinanden. I 1100-1500-tallet var det især de store sildemarkeder i Nordsøen, som skabte trafik i havnen.

Havnebad og maritime nyttehaver

I dag er gamle industriområder som Islands og Kalvebod Brygge blevet hjemsted for havnebade, eksklusive lejligheder og forsøg med maritime nyttehaver.
Vi fortæller om kunstneren Olafur Eliasson tanker om Cirkelbroen og nyder også udsigten over havnen fra den helt nye Alfred Nobels bro i Sydhavnen og selvfølgelig ikke en cykeltur uden suset over cykelslangen og Bryggebroen.
Sidst på turen fortæller vi om bæredygtige projekter som svanemærkede Krøyers Plads og byhonning.

Kom ned og lur ved havnen og snus til livet ombord. Hvis du vil se havnen fra søsiden, lejer vi en båd og gør det til en sejltur – og vil du nå et større stykke af havnen, så hopper vi på cyklen.

Om turen

Varighed: 2 timer og 30 minutter

Start: Nyhavn ved Inderhavnsbroen

Slut: Nyhavn ved Inderhavnsbroen

Pris for op til 12 personer pr guide

3600,- DKK

BOOK NU

I skal selv medbringe cykler i god stand.
Hvis I ønsker at leje cykler, kan vi hjælpe jer med at arrangere det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.

Share This