VILD, VOVET, NORDVEST! | Tirsdag d. 4. okt. 2022 kl. 16.30
Oplev Nordvests mange nuancer – vi besøger områder som Grøndalsvænget og Fuglekvarteret 

 

  • Start: Fuglebakken – Station
  • Slut: Nørrebro Station
Kom med på en guidet byvandring i et af Københavns mest brogede kvarterer.
Turen begynder på kanten af Nordvest ved Fuglebakken St,  hvor fra vi går til Vandværket – engang kommunal arbejdsplads, i dag nyrestaureret konferencecenter, med øje for de historiske detaljer. Hør fortællingen om bedre byggeskik i det charmerende Grøndalsvænge kvarter og se det imponerede stadium ved Genforeningspladsen, der bliver etableret i en tid, hvor der er fokus på en sund sjæl i et sundt legeme og gode boliger til arbejderne.
I Fuglekvarteret lægger vi vejen forbi Grøndalsvænget skole, der for nyligt er udbygget og præmieret for den indbydende  arkitektur og fortæller om bæredygtige initiativer. Hør de gribende historier fra besættelsestiden, når vi dvæler ved mindestenen i skolegården og snubler over en snublesten mellem brostenene på Vibevej.
Oplev også den lokalt drevne Fælleskafe, den farvestrålende Imam Ali Moske og hør et par røverhistorier fra Kim Larsens barndom på Mågevej!
Få også et indblik i begrebet gentrificering og beboersammensætningen i Nordvestkvateret og læg mærke til de fine detaljer på højhuset Nordbro.
Der er mange nuancer i NV!

159,00 DKK

23 på lager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.