fbpx
Navigation Menu+

Anbefalinger

Læs flere anbefalinger på Facebook  og på  TripAdvisor

Nancy Aaen, Roskilde 

Brian Ildved, Roskilde 

Lars Aaen, Roskilde 

1000 tak for en FANTASTISK “Festlig Fyraftenstur” i fredags! 😀
Har kun fået positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere – en yderst informativ tur, som var alt andet end kedelig.

Charlotte,  EWG Electronics ApS

1000 tak for en hyggelig og lærerig byvandring og quiz i fredags! Vi synes arrangementet var rigtig godt, og vi har også fået mange positive tilbagemeldinger fra de andre deltagere.”

Susanne, Kammeradvokaten


Tusind tak for en rigtig god og lærerig byvandring i går! Vi synes alle, at det var rigtig godt!

Sara, du gjorde det virkelig godt! Du forstod at holde folks opmærksomhed hele vejen. Der var ikke for meget information ved hvert stop og du fortalte i en tone, som ikke var kedelig. En kæmpe ros og respekt skal der også lyde til din sang! Det var så sejt du stillede dig op og sang alene og fik de fleste af os med på den sidste.

Vi giver dig og hele turen 5 ud af 5 stjerner

Sine, Bauer Media


Det var en kæmpe fornøjelse – vi kommer 100% sikkert igen. Spændende historier, dygtigt formidlet med et glimt i øjet – og kæmpe viden!!! TAK !

Jeanette, København


Var på guidet tur i København, hvor vi besøgte en masse spændende steder med historier om Danmark jeg ikke har hørt før. Supergod og levende fortæller og jeg kan varmt anbefale Københavnerture.

Louise, Taastrup


Tak for en fantastisk tur gennem Københavns gader med gode historier.

Lise, Karlslunde


Spændende og interessant guidet tur, hvor vi hørte om Københavns gamle bygninger og personer. Dejligt med en rød tråd gennem fortællingen

Anita, Frederiksberg


Tak for inspirerede juletur med godt til både hjernen og maven. En virkelig god tur, der som altid, når Københaverture er involveret, giver et nyt blik på byen – og i det her tilfælde også julen. Kan varmt anbefales!

Anne, København


Vi havde den fineste tur med Sara og temaet: København fra besættelse til befrielse. Tak!

Karen, Højmark


“The trip also included a fascinating ‘Copenhagen This Way’ guided tour” skrev journalist Katie Lau i HQ Travle Magazine. Læs hele den engelske artikel her: The demand for localised travel is growing


Konferencemagasinet ‘CMW Magazine’ nævner os i deres artikel om 48 timer i København:
“…Our group then headed straight for the ‘Copenhagen This Way’ walking tour. Our expert guide explained how the sightseeing walk could he specially tailored for specific delegate groups, such as medical congress delegates”.
Læs hele den engelske artikel her: ’48 Hours in Copenhagen’

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.