fbpx
Navigation Menu+

Festlig fyraftenstur – en sjov byvandring

KONTAKT NU
Festlig fyraftenstur med Københavnerture - en byvandring inden I skal på restaurant

Festlig fyraften med kollegerne

Hvad skal I lave fra det øjeblik computeren bliver slukket til velkomstdrinken på restauranten?
Opdag nye sider af hovedstaden med en byvandring og vær turist i din egen by et par timer. På vores festlige fyraftenstur guider vi dig rundt i Indre By og fortæller anderledes historier om de mennesker, der engang gik gennem Københavns gader. Opdag gemte og glemte steder – og ikke mindst få en fælles oplevelse for hele arbejdspladsen, som I kan tage med jer videre til middagen.

På turen fortæller vi bl.a. om pesten der slog en tredjedel af byens befolkning ihjel, koleraepidemien, der fik Københavns kommune til at vågne op, hærgende brande, offentlige fruentimmere og royale skandaler.

Vi tilpasser festlig fyraftenstur efter jer!

Har I allerede bestilt bord på en restaurant, lægger vi selvfølgelig en rute, der passer til det. Vi skræddersyr også turen, så den passer til jeres interesser, hvor I er henne i byen, og hvor langt tid I har til rådighed.  Vil I konkurrere, kan vi sagtens lave byvandringen om til en underholdende quiz, hvor I løbende kan konkurrere med hinanden om, hvem der ved mest om aftenens tema.

I kan også selv være med til at bestemme fortællingerne med små afstemninger undervejs f.eks. Vil I nu høre om: Danmarkshistoriens største forræder eller De dobbeltmoralske munke

Vi disker op med en farverig appetizer til firmaets personalearrangement!

Om turen

Varighed: 1 time og 45 min.

Start: Valgfrit, men evt. fra Nørreport

Slut: Valgfrit evt. ved jeres restaurant

Pris for op til 9 personer

2900,- DKK

Kontakt

Prisændringer pga Covid 19

For op til 9 pers: 2900,- DKK

For op til 18 pers: 3600,- DKK (vi har to guider)

 

Covid 19 information

Det skal være forsvarligt og trygt at gå på byvandring. Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anvisninger til punkt og prikke, så vi kan passe på hinanden og samtidig få en god oplevelse i København.
Det er langt sværere at blive smittet udenfor, så længe vi holder afstand, derfor er byvandringer en god og forsvarlig måde at være sammen på. Der  er maksimalt 10 personer inklusiv guide i hver gruppe. Vi sætter en ekstra guide på uden beregning, hvis I er flere end ni. Vi kan medbringe et såkaldt whisper-system med hovedtelefoner, så I kan holde afstand og samtidig nemt og behageligt høre, hvad guiden siger. Alt er afsprittet og hygiejnisk, og I kan også bruges jeres egne, medbragte hovedtelefoner, hvis I ønsker det (den type, man bruger til mobiltelefonen el. lign).

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.

Share This