KASTELSKRØNIKER

Dato

Tid

Lokation

Adresse for mødested

Pris

BESKRIVELSE AF TUR
Kastellet er et helt fantastisk sted i København. Det er et af Nordeuropas fineste og bedst bevarede fæstningsværker. Selvom det i dag stadigvæk er en travl arbejdsplads for flere hundrede mennesker ansat i Forsvaret, så emmer stedet af historier om de mennesker, der har opholdt sig her gennem århundreder. Kastellets historie går langt tilbage. Det er opført i årene 1662-1664, fordi Kongen ville styrke forsvaret af København, beskytte indsejlingen til Københavns havn og dermed flåden, og også have en forsvarsposition, hvis fjenden skulle indtage København. Kongen kunne forskanse sig her- både mod udefra kommende fjender eller mod borgerne. Kastellet er gennem århundrederne blevet brugt som fæstning, statsfængsel og slaveanstalt. På turen skruer vi helt op for fortællingerne om alle de, der mere eller mindre ufrivilligt kom til Kastellet.

KØB BILLETTER

Vælg hvor mange billetter du ønsker at købe via -/+ og tryk på “køb billetter“. Derefter vil dine billetter blive tilføjet til kurv.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet - KASTELSKRØNIKER
159,00 kr.
Ubegrænset

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.