DET SIDSTE SLAG! – Danmark mod Sverige

Dato

Tid

Lokation

Adresse for mødested

Pris

BESKRIVELSE

Vi er trukket inden for i varmen i Salon K's hyggelige lokaler for at hylde Sveriges 500 år som nationalstat med en underholdende duel mellem Danmark og Sverige. Vi battler på de gode historier om vores forskelle, og vores overbevisninger om hinanden vil blive sat på prøve. I det ene ringhjørne står dansken og roser sig af at have den regent som har siddet længst, at vi hygger bedre i Danmark og at næsten-danskeren Nachtegall opfandt korkbæltet. I det andet ringhjørne står den svensk-glade, som så kan rose sig af at have et anderledes velhavende kongehus, at svenskere faktisk kan lide at spise smörgås-tårta og at en mand ved navn Anders Celcius opfandt; ja, temperaturskalaen. Det er så jer som publikums opgave at stemme svensk eller dansk for de gode historier. Så vi sammen kan afgøre det sidste endelige slag mellem Danmark og Sverige. Aftenen byder også på sjov historie-quiz og på smagsprøve af luthendrank, den vin som Chr. 4 har drukket mangen en svensk under bordet med, og en snaps, og er det nu mest dansk eller svensk det der snaps. Kom og vær med i en nordisk fight. I bund og grund er der vel ikke den store forskel på os - set i det store verdensperspektiv. Men vi elsker forskellene og graver dem frem for at drille og battle om alt. Afgørelsens time nærmer sig, for hvem er bedst? Sjovest? mærkeligst? Størst? og hvad smager det af?

KØB BILLETTER

Vælg hvor mange billetter du ønsker at købe via -/+ og tryk på “køb billetter“. Derefter vil dine billetter blive tilføjet til kurv.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet - Det sidste Slag
195,00 kr.
Ubegrænset
Levende fortællinger - fælles oplevelser - Københavnerture slogan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter. Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.