fbpx
Navigation Menu+

Covid 19

OPDATERING 24.2.21

Trygge byvandringer – Levende fortællinger fælles oplevelser – nu med afstand

Vi elsker at fortælle historier og at give jer alle en god oplevelse, som I kan være fælles om. Og det skal vi finde ud af at gøre, selvom der stadig er coronavirus blandt os. Det skal være forsvarligt og trygt. Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retningslinier og tænker over, hvad vi kan gøre for at give alle en god oplevelse i København mens vi samtidig stadig passer på hinanden. I forhold til regeringens sidste udmelding: HVIS I ER EN FORENING KAN I BOOKE TUR MED OP TIL 25 DELTAGERE. Ring på 53259820 og hør mere!

Det er langt sværere at blive smittet udenfor, så længe vi holder afstand, derfor er byvandringer en god og forsvarlig måde at være sammen på.  Hvis I ønsker det medbringer vi et såkaldt whisper-system med hovedtelefoner. Så kan I nemt holde afstand og samtidig nemt og behageligt høre, hvad guiden siger. Alt er afsprittet og hygiejnisk, og I kan også bruges jeres egne, medbragte hovedtelefoner, hvis I ønsker det (den type, man bruger til mobiltelefonen el. lign).

Vi tilbyder byvandringer og cykelture på de tidspunkter, der bedst passer jer, og hvor det passer jer. Vi tilbyder også at arrangere picnickurve som en del af turen. Oplev din egen by eller oplev det område, hvor du arbejder med en sjov og anderledes byvandring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så holder vi dig opdateret med nyt og gammelt i København, samt nye ture og aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrev hver anden måned.

Tak for din tilmelding. Husk at klikke på linket i bekræftelsesmailen du modtager om lidt.