fbpx
Navigation Menu+

Urban Vesterbro

Kom med på byvandring på Vetserbro

Kom med på byvandring gennem Vesterbro, det første kvarter efter voldenes fald. Her boede arbejderne tæt i alle de små lejligheder. I 1960’erne til 1970’erne flyttede de i parcelhuse. De fattigste og de enlige – bunden blev tilbage. Vesterbro slummede til op mod 1990’erne indtil Nordeuropas mest omfattende byfornyelse gik i gang.
Det gamle arbejderkvarter er blevet til studenterkvarter. Den nye beboer er en ung kvinde med studentereksamen og på vej til noget mere. Hun spiser økologisk, cykler og bor i en toværelses. Men det er stadig det gamle og det nye Vesterbro!

Hør om besættelsestiden på Istedgade, slagternes Vesterbro, om mordere, om Westend og oplev miniparis på Værnedamsvej. Se Københavns mindste hotel. Med andre ord kom med rundt på en byvandring på Vesterbro! Vi garanterer gode historier fra 1800-tallet og op til i dag.

Praktiske informationer
Varighed: Ca. 1 time og 45 min.
Start: Rådhuspladsen
Slut: Rådhuspladsen
Pris: (Op til 20 personer) Dkk 3600

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!