fbpx
Navigation Menu+

Christianshavn, kendisser og krinkelkroge

Oplev Christianshavn med en guidet byvandring

Christianshavns historier

Christianshavn har ikke altid været halvdyre fadøl og hyggelig stemning på kajen. Da Christian d. 4. for over 400 år siden grundlagde havnen, var det til hvalfangere og Kinafarere. Idag er det et af Københavns mest eksklusive kvarterer.

Kom med ned ad de smalle stræder og oplev baggårde, kanaler og krinkelkroge. Hør fortællinger om slum og fattigdom, nitter og rockstjerner og oplev en af de få svalegange, der er tilbage i København. Kvarteret har dannet ramme om mange begivenheder i Københavns historie bl.a. modstand og bombardementer under 2. verdenskrig, Tordenskjolds vilde berygtede fester i 1700 tallet og dannelsen af det legendariske band Gasolin. Vi lægger også vejen forbi den idylliske Amagergade, hvor huset på Christianshavn blev optaget, og går et stykke på den gamle vold.
Ta’ et smut tilbage til guldalderens insted – den ” hemmelige” baghave, hvor Johanne Luise Heiberg holdt sine populære eftermiddagspassiarer med gæster som Søren Kierkegaard og H.C Andersen i inderkredsen.

 

Praktiske informationer
Varighed: Ca. 1 time og 45 min.
Start: Christianshavns torv
Slut: Evt. samme sted/jeres restaurant
Pris: (Op til 20 personer) Dkk 3600

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!