fbpx
Navigation Menu+

Festlig fyraftenstur – en sjov byvandring

Festlig fyraftenstur med Københavnerture - en byvandring inden I skal på restaurant

Festlig fyraften med kollegerne

Hvad skal I lave fra det øjeblik computeren bliver slukket til velkomstdrinken på restauranten?
Opdag nye sider af hovedstaden og vær turist i din egen by et par timer. På vores festlige fyraftenstur tager vi dig rundt i Indre By og fortæller anderledes historier om de mennesker, der engang gik gennem Københavns gader. Opdag gemte og glemte steder – og ikke mindst få en fælles oplevelse for hele arbejdspladsen, som I kan tage med jer videre til middagen.

På turen fortæller vi bl.a. om pesten der slog en tredjedel af byens befolkning ihjel, koleraepidemien, der fik Københavns kommune til at vågne op, hærgende brande, offentlige fruentimmere og royale skandaler.

Vi tilpasser festlig fyraftenstur efter jer!

Har I allerede bestilt bord på en restaurant, lægger vi selvfølgelig en rute, der passer til det. Vi skræddersyr også turen, så den passer til jeres interesser, hvor I er henne i byen, og hvor langt tid I har til rådighed.  Vil I dyste, kan vi sagtens lave turen om til en quiz, hvor I løbende kan konkurrere med hinanden om, hvem der ved mest om aftenens tema. I kan også selv være med til at bestemme fortællingerne med små afstemninger undervejs f.eks.
Vil I nu høre om:
Danmarkshistoriens største forræder
eller
De dobbeltmoralske munke

Vi disker op med en farverig appetizer til firmaets fyraften!

Praktisk information
Varighed: Vi anbefaler 90 min
Start: Valgfrit, men evt. fra Nørreport
Slut: Valgfrit evt. ved jeres restaurant
Pris: (Op til 20 personer) 3600 DKK

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen:

Kontakt os!