fbpx
Navigation Menu+

Skal vi gå en tur i Nyhavn?

Nyhavn er oplagt til en byvandring med Københavnerture

Skal vi gå en tur i Nyhavn?

Er det ikke sådan vi starter med at spørge? Det betyder, at vi slentrer rundt i Nyhavn, kigger på skibe, kigger på folk, får en øl eller to. Vi hænger ud på kajen med vin fra kiosken rundt om hjørnet, vi sidder på en af de mange udendørsbarer og får Københavnerstemning, sol og sommerhygge.

Det er forbundet med hygge at gå en tur i Nyhavn. Lige meget hvilken årstid. Om sommeren er det udendørsliv og kolde øl. Om vinteren er det julemarked og gløgg. Farverige Nyhavn er indbegrebet af København. Nyhavn er også fyldt med historier. Hvert eneste af de gamle huse gemmer på hemmeligheder og menneskeskæbner. Nyhavn nr. 9 er det ældste hus er fra 1681. Nyhavn nr 4 er det mindste hus.

“Skal vi gå en tur i Nyhavn?” starter ved Mindeankeret. Vi fortæller om starten på Nyhavn, om Nyhavns arkitektur, Nyhavn under besættelsen. Vi fortæller om sømandsliv – det liv, der fandt sted på barerne og det liv, der fandt sted på sømandshjemmet Bethel.

V kigger nærmere på de enkelte huse på begge sider af Nyhavn, og I hører om nogle af de allermest interessante mennesker, der har boet i Nyhavn. Vi fortæller om mord og om spøgelser. Så er der jo ikke noget besøg i Nyhavn uden mindst et øl-stop.

Denne tur er velegnet som en farverig fyraftenstur, som start på en hyggelig aften videre i byen. Eller som en sjov frokostide til familie og venner i weekenden.


Praktisk information
Varighed: 2 timer
Start: Mindeankeret
Slut: Mindeankeret
Pris: (Op til 20 personer)  3600 DKK (eksklusiv øl)

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os! 

Vil du med Mette en tur i Nyhavn?