Navigation Menu+

Festlig fyraftenstur – en sjov byvandring

Festlig fyraftenstur med Københavnerture - en byvandring inden I skal på restaurant

Festlig Fyraftenstur – ja det er nok mest om fredagen vi skal ud med kollegerne. Men hvad skal vi lave fra det øjeblik computeren bliver slukket til velkomstdrinken på restauranten? Hvorfor ikke prøve en byvandring rundt i det gamle København med en masse gode historier fortalt af en af vores engagerede guider?

Ludere, lommetyve og lurendrejere

Oplev anderledes historier om mennesker, der engang gik gennem Københavns gader. Opdag gemte og glemte steder – og ikke mindst få en fælles oplevelse for hele arbejdspladsen, som I kan tage med jer videre til middagen, og som vil give jer ny viden om København. Vil I dyste, kan vi sagtens lave turen om til en quiz, hvor I løbende kan konkurrere med hinanden om, hvem der ved mest om aftenens tema. Vi disker op med en farverig appetizer til firmaets fyraften.

Vi tilpasser festlig fyraftenstur efter jer!

Har I allerede bestilt bord på en restaurant, lægger vi selvfølgelig en rute, der passer til det. Vi skræddersyr også turen, så den passer til jeres interesser, hvor I er henne i byen, og hvor langt tid I har til rådighed.

 

Praktisk information
Varighed: Vi anbefaler 90 min
Start: Valgfrit, men evt. fra Nørreport
Slut: Valgfrit evt. ved jeres restaurant
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen:

Kontakt os!