Navigation Menu+

Forlystelsernes Frederiksberg

byvandring på Frederiksberg

Festlige, farverige, forlystelsesfulde Frederiksberg!

Kom til en festlig og hæsblæsende byvandring på Frederiksberg i selskab med Liva, Storm P, Kjeld og Dirch.  Turen starter ved Søndermarken, hvor vi kan kigge over på Carlsberggrunden, hvor brygger Jacobsen i 1847 startede Carlsberg. Det var også her H.C. Andersen stod af hestevognen da han ankom til København i 1819. Vi sætter straks kursen mod de små haver, der har været omdrejningspunktet for Københavnernes søndagsudflugter siden 1850’erne, hvor familien kunne slappe af og spise deres medbragte mad efter en spadseretur i slotsparken.

Vi kommer forbi stedet, hvor forlystelseshaven Alhambra lå og hører senere om Liva Weel – en af dByvandring om revyernes Frederiksbergansk revys største, strålende stjerner og den ukronede dronning af mellemkrigstidens København. Liva har begejstret generationer, og hendes viser er levende kulturarv.

ABC Teatret var en blanding af folkeligt teater og varieté. Med Stig Lommers fornyelser blev det hurtigt et af byens førende morskabsteatre med Osvald Helmuth som hovedkraft.

Selvfølgelig skal vi også høre om Kellerdirk Bros – Dirch Passer og Kjeld Petersen, der introducerer crazykomikken i dansk revy.


Praktisk information
Varighed: 2 timer
Start: Søndermarken
Slut: Sankt Thomas Plads
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!