Navigation Menu+

Festligt, folkeligt og fornøjeligt – Frederiksberg

byvandring på Frederiksberg

Frederiksberg er sin egen!

Kom til en festlig og hæsblæsende byvandring på Frederiksberg i selskab med Liva, Storm P, Kjeld og Dirch.

Frederiksberg er helt sin egen – en grøn oase, der trods Københavns vokseværk, har formået at holde fast i at være en selvstændig bydel med eget rådhus og byvåben. Kom med på en spadseretur ned af de brede alleer og få historien bag bydelen med kongelige landsteder, falkonergårde og forarmede bønder.

Udtrykket festlig, folkelig og fornøjelig stammer fra Frederiksberg og bydelen har tiltrukket mennesker til spas og underholdning gennem årtier. Langs Pile Allé stopper vi ved Riddersalen og morskabsmuseet Alhambra, hvor vi ved statuen af Dirch Passer, hører om Kellerdirk Bros, der introducerer crazykomikken i dansk revy.

I Frederiksberg have hører vi om kongernes passion for haver og damer og afslører hvilket kendt par, der hyggede sig i smug på Frederiksberg slots spa. På Frederiksberg Allé slår vi et smut om den enestående ottekantede kirke, hvor bl.a Oehlenscläger og Kaj Norman Andersen ligger begravet. Hør også om romantikkens indtog i Danmark og den passionerede kærlighedshistorie mellem Sophie Ørsted og Jens Bagge.

Vi fortsætter ned gennem teatergaden og får historierne om satire, Lommerpiger og Liva Weel – en af dansk revys største, strålende stjerner og den ukronede dronning af mellemkrigstidens København. Kom til en festlig og hæsblæsende byvandring på Frederiksberg – det blir’ festligt folkeligt og fornøjeligt!

Praktisk information
Varighed: 2 timer
Start: Frederiksberg Rådhus
Slut: Frederiksberg Rådhus
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!