Navigation Menu+

Fra Fyn til by’n

Byvandring om H.C. Andersen

Synes du, at Romantikken er gabende kedsommelig? Så er det fordi du ikke har været på denne byvandring! Vi går selvfølgelig i H.C. Andersens fodspor på hans vej gennem København fra han kommer ind gennem Vesterport til hans sidste bolig i Nyhavn. Undervejs hører du om de kummerlige forhold i København bag voldene, Jødefejden, tyveriet af guldhornene, Københavns bombardement, nye mærkelige videnskaber, Johanne Louise Heiberg – “en svane på scenen, men en gås i virkeligheden”. Det kunne Louise Rasmussen helt sikkert skrive under på. Den Louise, der startede som balletbarn på Hofteateret og endte som Frederik 7’s kone.

Turen starter på Rådhuspladsen og går gennem Vestergade, Gammeltorv, Nytorv, Knabrostræde, Magstræde, Christiansborg,  Bibliotekshaven, Ved Stranden, Vingårdsstræde, Kgs. Nytorv til Nyhavn.


Praktisk information
Varighed: 2 timer
Start: Rådhuspladsen ved H.C. Andersen statuen (ud mod H.C. Andersens Boulevard)
Slut: Nyhavn
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!