Navigation Menu+

Sild og cirkelbro – en fortælling om Københavns havn

Københavns havn har gennemgået en fantastisk udvikling fra en lukket industriel og militær havn til en populær, tilgængelig og levende kulturhavn med hip arkitektur. Med byens nye broer er hovedstaden blevet forbundet på en fantastisk måde, og havnen fungerer som en oase med sit eget liv. Kom ned og lur ved havnen, og snus til livet ombord. Københavns havns historie begynder med fortællingerne om Hansestædernes sildemarkeder med 35.000 fiskerbåde, over den stolte flåde, som så brat fik dødsstødet i 1807, til Eliassons nye roste cirkelbro og byens mest bæredygtige arkitektur.

Praktiske informationer
Varighed: 90 min.
Start: Foran Fisketorvets hovedindgang
Slut: Christianshavns torv
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

Kan også laves som cykeltur eller som sejltur!

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os! 

 


Hvis du synes, at denne tur er interessant, så vil du måske også synes om

holmen_new

udvandring_final