Navigation Menu+

Fra honnør til hipster – om Holmen

Siden Holmen åbnede i 1993, har de kunstige øer gennemgået en radikal udvikling fra at være flådens vigtige arbejdsplads til at være byens mest hippe hangout sted med kreative uddannelser og eksotisk mad. Hør fortællingen om flådens rolle i Københavns historie, og se det sted hvor der hver dag bliver affyret en salut til ære for Dannebrog.

Københavns bombardement og Kanonbådsskurene

Ta’ en tidsrejse tilbage til Københavns bombardement i 1807 og hør fortællingen om den modige Kaptajn Schrødersee, og hvordan vi mistede flåden. Oplev de gamle kanonbådsskure og se hvordan de gamle bygninger på Holmen har fået nyt liv.

Praktisk information
Varighed: 2 timer
Start: Nyhavn ved Skuespilhuset
Slut: Papirøen
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

OBS: Kan også laves som Gå en Quiz

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!


Hvis du synes, at denne tur er interessant, så vil du måske også synes om

cirkel_final  udvandring_final