Navigation Menu+

Fra Brahe til Bohr – en byvandring om store danske videnskabsfolk

Hør om de store videnskabsmænd i København på byvandring

Kom tæt på de store danske videnskabsfolk gennem tiden. Tag på en byvandring hvor du kommer i selskab med de danske superstjerner på den globale videnskabshimmel. Vi fortæller Danmarkshistorien gennem banebrydende opfindelser og store personligheder. Hør om Niels Steensen, Ole Rømer og H.C. Ørsted. Se hvor August Krogh og hans Marie boede. Vi fortæller også om Niels Bohr, som hjalp sine tyske Nobelpriskollegaer under 2. verdenskrig med at gemme deres medaljer – helt væk.

Praktisk information
Varighed: 90 min
Start: Nørreport ved hjørnet af Fiolstræde
Slut: Nationalmuseet
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!