Navigation Menu+

Fra Besættelse til Befrielse

Fra besættelse til befrielse - en byvandring med Københavnerture

Besættelse til befrielse

Ta’ på en tidsrejse tilbage til besættelsestidens København fra 9. april 1940 til de glade befrielsesdage i maj. På byvandringen hører vi fortællingen om modstand og mørke – helte og forbrydere! Hvordan prægede værnemagten hverdagen for københavnerne fra kongefamilien til arbejderen. Hør om sortbørs og samarbejde – illegal presse og industrisabotage. Bliv klogere på Danmarks rolle i samarbejdspolitikken og få indblik i de dramatiske dage ved jødeaktionen.

Praktisk information
Varighed: 1 time og 45 min.
Start: Gefionspringvandet
Slut: Kongens Have
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!


“Tusind tak for en rigtig god og lærerig byvandring i går! Vi synes alle at det var rigtig godt!
Du forstod at holde folks opmærksomhed hele vejen. Der var ikke for meget information ved hvert stop og du fortalte i en tone som ikke var kedelig. En kæmpe ros og respekt skal der også lyde til din sang!”

Vi giver dig og hele turen 5 ud af 5 stjerner

Sine
Bauer Medias Personaleforening