Navigation Menu+

Balladen om Brandes – “Det moderne gennembrud”

Byvandring om det moderne gennembrud med Københavnerture

det moderne gennembrud – en fortælling om 1800-tallets København og forvandlingen fra middelalderby til moderne metropol

Arbejdere, forfattere, malere, prostituerede, kvinder, konger og politikere.  Alle var med da København sløjfede porte og volde og tog hul på industrialisering, urbanisering, demokratisering og underholdning. Kom med på en tur gennem det indre København og hør om opgøret med fæstninger, religion og romantik. Hør også om prostitution, ægteskab, kvindefrigørelse, underholdningsindustri og arbejderbevægelse. Det handler kort og godt om skabelsen af det moderne Danmark.

Undervejs slår vi ned på de helt centrale forfattere og de emner, der blev taget op under det moderne gennembrud.

Praktiske informationer
Varighed: 1 time og 45 min.
Start: Nørreport ved Fiolstræde
Slut: Kongens Have
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!  


 

Andre ture af samme type

Hvordan danskerne blev demokrater. En byvandring om indførelsen af demokratiet, forfatningskampen, systemskiftet, arbejdskampe, kvindernes kamp for stemmeret og udviklingen af velfærdsstaten og Danmark i dag.

Kulturmøder. Om indvandringen til Danmark. Læs mere om turen.