Navigation Menu+

Kirkegård, kebab og superkile – en fortælling om Nørrebro

Byvandring på Nørrebro

Kirkegård, Kebab og Superkile

Kom med til Nørrebro – Københavns Bronx, hvor vi besøger den smukke Assistens kirkegård, der ligger som en grøn oase midt i byens trængsel. På kirkegården ser vi de markante gravsteder for bl.a. Natasha, Hans Scherfig og H.C. Andersen og hører nogle af de dramatiske historier fra deres liv. Oplev det multietniske gadebillede og duften af arabisk madkultur fra en af de mange shawarmashops. Den brostensbelagte Jægersborggade er blevet en af byens mest hippe med kunsthåndværk og gourmet;  vi lægger vejen forbi og får evt. en smagsprøve eller to, inden vi oplever den røde Superkile og hører fortællingen bag det farvestrålende byrum.

Praktisk information
Varighed: 1 time og 45 min.
Start: Indgangen til Assistens kirkegård
Slut: Nørrebro St.
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

Kan også laves som cykeltur med kaffepause undervejs.

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!  

se mere om Superkilen

 


Hvis du synes, at denne tur er interessant, så vil du måske også synes om

necky2

vestvolden_final