Navigation Menu+

Vold, villa og vovet kunst – den Københavnske vestegn

Ta’ med til den grønne ukendte Københavnske Vestegn og hør de dramatiske historier om Danmarkshistoriens næststørste byggeri Vestvolden, som strækker sig fra Utterslev mose til Avedøre Holme. Oplev Arne Jacobsen arkitektur i Rødovre, og idealistisk byplanlægning fra 60’erne i Køge bugt. Få fornemmelsen af at være i USA når vi passerer Danmarks første indkøbscenter og motel Wittrup, som er blevet ført tilbage til den originale 50’er-stil.  Se den ikoniske indgang til Vridsløselille fængsel på Egon Olsens vej og hør om livet bag tremmerne gennem tiden. Alt afhængig af jeres interesser vil der være mulighed for at lave stop på enten Heerup museet, Arken eller i filmbyen i Avedøre. Vi slutter dagen af med at bestige det kunstige bjerg Herstedhøje og nyder udsigten ind over København.

Praktisk information
Varighed: 6 timer
Start/slut: Evt. Vanløse St.
Pris: (Op til 40 personer)
Inkluderer: Busleje, guide, frokost, kaffe og kage

Ture på Vestegen egner sig også godt til cykelture – prøv f.eks. en cykeltur på Vestvolden og hør de dramatiske historier om voldbisser og skudattentatet på statsminister Estrup. Læs evt. mere på www.govestegnen.dk

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!  


Hvis du synes, at denne tur er interessant, så vil du måske også synes om

Foto: Torben Eskerod

Foto: Torben Eskerod