Navigation Menu+

Rejsen til Amerika

Fra midten af 1800 tallet til 1. verdenskrig immigrerede omkring 300.000 danskere til USA, hvor mulighederne og et mere lige samfund ventede. Set i et europæisk perspektiv var det blot en lille del af en større europæisk masseudvandring, men i forhold til befolkningens størrelse, er den danske udvandring kun overgået af Irland, Norge og Sverige. Hvem var de? Hvorfor rejste de? Og hvad mødte dem, da de endelig nåede frem? Ja, nogle rejste af eventyrlyst og guldfeber – andre af fattigdom og religiøs forfølgelse. Tag med på byvandring ved havnen og hør om 1800-tallets Danmark og København. Hør om de mange skæbner, der krydsede Atlanten; om dem der blev skuffede, og dem der udlevede den amerikanske drøm. Hør om de kendte og om de ukendte, der havde modet til at rejse.

Praktisk information
Varighed: 2 timer
Start: Amerikakaj
Slut: Nyhavn
Pris: (Op til 23 personer) Dkk 2975

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller booke turen: Kontakt os!  


Hvis du synes, at denne tur er interessant, så vil du måske også synes om

kronborg_frontcirkel_final koloniernes_kbh_finalnecky2